Tuesday, June 06, 2006

Berapa lama , harus ku nanti..

Kerosakan Radiador dan lock system pada kereta buruk aku tiba2 banyak mengajar aku tentang makna penantian yang sebenar2nya. Seawal pagi2 lagi aku sudah mula menanti..

Menanti workshop dibuka – 1 jam
Menanti check in dan kereta diambil – 1 jam
Menanti pomen memeriksa kereta – 3 jam..

Dan lepas tu , tiba2 sang pomen datang kepadaku , lalu berkata..

“ Encik , nampaknya ada wiring problem pada kereta encik nih , tapi orang yang yang buat wiring tak ada hari ini . Dia MC , besok baru dia ada. Kena tinggalkan kereta kat sini lah..”

Ahh ! Nampaknya aku harus menanti lagi..

7 comments:

mamajambu said...

Saboo lah pokcik.Memang lah penantian satu penyeksaan tapi kita disuruh bersabar.Kalau tak sabau gi je Sarawak bley jumpa kucing2 hehehe jgn mare eh

Anonymous said...

Nice! Where you get this guestbook? I want the same script.. Awesome content. thankyou.
»

Anonymous said...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»

Anonymous said...

Your site is on top of my favourites - Great work I like it.
»

Anonymous said...

I find some information here.

Anonymous said...

Enjoyed a lot! 1200 dell inspiron laptop how did tennis star vilas die photos propecia results Cheap calls telestant to india cheap car alarms Israeli amateurs naked Houston home & garden show Cellular phone plans bad credit paris hilton video gratis

Anonymous said...

Enjoyed a lot! »