Thursday, July 20, 2006

Iksh iksh Anti Spam nih..

Beberapa kali pokcik terkulat2 disatu blog nih , dah tulih pesan dah , tapi nak bagi message nya keluar kena isikan nombur Anti Spam nih haa..wahhh..

Pokcik tahu kebanyakan tagborad atau chat box ada security ini. Tapikan..jenis yg cinonet2 , ciput2 , mulus2 , kiut2 , kecik2 nih ler wat kan mata pokcik bukaknya besor kecik besor kecik gitu..Dua tiga kali asyik salah masuk nombor jek kekekek. Rasa cam main teka nombor plak..

Nak buat cammana , mata remaja tua nih dah kelabu asap. mende2 halus2 nih kadang2 menyukarkan. Mungkin ramai yg pernah terkena..try masuk nombor berkali2 tapi tak lepas , jenis yg tricky2 dan huruf seakan2. Tu laa pokcik kata cam main teka nombor plak..

Apa2 pun , esok lusa pokcik bawak teropong aaa..senang skit nak nampak..kekekek..alahaiii

1 comment:

Puisi YAHOO Group said...

Salam sejahtera….
Kami dari puisi YAHOO group..
Dengan besar hati menjemput anda untuk menyertai ruang PUISI – CERPEN kami.

SILA JOIN KAMI.
Terima kasih.
http://groups.yahoo.com/group/puisi/