Monday, July 31, 2006

Diari Lencun ( Bahagian 5 )

Ooo..sapa sangka sejak berhari2 panas terik siangnya cantik , akhirnya hujan plak pepagi nih..iksh iksh . Sebenarnya hujan tuh dah mula sejak malam tadi , dalam pukul 12.51 ( kawasan Shah Alam ) dan terus2an membawa ke dinihari. Cuma selepas pukul 8.00 tuh masih ada gerimisnya.

Aku pun apa lagi , redah jek la. Rupa2nya , disepanjang2 jalan gerimisnya tetap turun. Hmm kalau diberikan pilihan antara hari2 yg tak boleh diturun hujan , tentu aku akan pilih Isnin pagi. Tapi mana leh kan ? Itu semua ketetapan. Ye lah korang pun seme tahu kan , pepagi isnin tuh , oang seme dah start nak keja dan memulakan hari baru. Kalau perjalanan pun dah sangkut2..mana mood tak ceria.

Aku pun lencun separuh baju. Malu plak nak masuk opis cam nih..iksh iksh..tapi hmm alang2 dah kena hujan , masuk jek la. Nasib baik tak ramai oang..la haii..

Tapi , malam tadi memang best . Tidur pun nyenyak . Tak rasa cepat tul subuhnya. Rasa cam tak cukup tido plak kekek. Nak2 baru lepas kena urut satu badan ..ooo asyikkkk..hik hik.


Alahaiii..

7 comments:

nor ash burn said...

tahniah! kerana akhirnya dpt tidur ngan nyenyaknya!

Mersik said...

Eh..nor ash , awak lom tanya lagi saya mimpikan siapa ? hik hik

Nieys said...

mmg shah alam hujan.. sampai ke saat ini pun renik nya masih terasa.. saya tak dapat tidur semalam..duduk depan pc.. sampai pukul 2 pagi baru la rasa mengantuk.. dan tidur syok pulak rasanya sampai susah nak bangun.. :)

Mersik said...

nieys kekekek oo tuh yg berjalan2 ke pondok buruk saya ek..laa haii mmg kdg mlm2 nih banyak ilham leh dtg serta keinginan2 tertentu..laa haii..oo nih kira rajin berjaga mlm aaa..hik hik . Mmg hujan mlm amat menyedapkan..lena tido dibuatnya..

nor ash burn said...

mers, nk tanya buat apa. bukannya saya!

Mersik said...

nor ash burn - iye ke ? amboi2 mana tahu ?.hik hik..anyway jawapannya ..dah tentu ruhsia..kekekek

Anonymous said...

Cool blog, interesting information... Keep it UP film editing schools