Saturday, April 12, 2008

Pesta Buku...

Dua perkataan menerangkan keadaan Pesta Buku Antarabangsa di PTWC baru2 ini, bagi diri pokcik..


" Banyakkkkkkkk bukuuuuuuuuuuu..! "


Nota cagu :

Selepas mengunjungi pesta buku baru2 ni... pokcik telah terkoma2 selama beberapa hari dan baru2 ini saja nampak macam dah kebah.

Namun , weekends ni.... pokcik pergi lagi... Yihaaaa!

Jumpa di sanaa !

5 comments:

Anonymous said...

pokcik.. kita main sembunyi2 lagi, ek?.. sy sembunyi celah rak2 buku.. pokcik cari le! ekekekkk ....gegegegggg.. hik hik -nor ash burn -

arsaili said...

seronok ye ke pesta buku..wish im in kl by that time

nurazzah8 said...

pokcik, saya ke pesta buku hari sabtu lepas, tapi ramai sungguh orang...tak jumpa sesiapa author dari PTS yg saya nak jumpa, tak dapat jumpa Pak Latip, Pokcik, Prof MKI, dan ramai lagi... orang ramai sungguh sehingga anak saya yg kecil nak lemas tenggelam dalam orang ramai...

sampai buku Dol Leman yg baru pun saya tak jumpa...rasanya lagi puas saya pergi MPH... boleh pilih buku sambil bersantai lagi...

kak ila said...

ha, cerita kita lagi best, kan? pok cik pandang kak ila, kak ila pandang pok cik. kak ila duduk di kerusi, pok cik berdiri di depan meja. mujur ebriza kenalkan, 'pok cik ni la cik mersik...'
akh! terkujut kak ila.
'sayalah kak ila...' ujar kak ila pula. kini giliran pok cik pulak terkujut, tapi kontrol, lelaki mesti nampak kuat w/pun terkujut... betul tak?
- kak ila
hehehe... gigi 2 batang dah tak nampak laie....

Mersik said...

Nor Ash buen - Nampaknya tak dapat la nk main cari2 ek.. sbb kite tunggu awak saban hari di pesta itu, namun takkk kunjung tiba.. waaa cedih nyerr...


Arsaili - Oh, memang seronok ya amat. Tak apa, lain kali boleh plan cuti masa event tu thn depan. Kite berpesta2 buku.. yihaaa


Nurrazah8 - Memang kalau tak beriya2 boleh lemas kita dlm lautan manusia tu. Maklom la.. pesta antarabangsa. tapi tak apalah.. Buku Dol leman mmg dah ada kat luar , MPH, Popular dll.. Slmt memboli.. hik hik Terima kasih krn menyokong.


Kak Ila - amboi2.. cam kisah novel plak ala2 pertemuan pertama tu. Malu pokcik dibuatnya hik hik. Mujur dah wat facial dan pasalng gigi pelesu masa tu hik hik.

Hah, kena masukkan dlm nvl kak ila thn depan ni hik hik..

Yo la.. kenangan yg indah tu. Cuma tak sempat nk mengeteh2 jek hik hik..

Lain kali kut.. hu huu . Slmt menulis dan terus berusaha.